Klantervaringen2018-01-16T14:28:11+00:00

Jan Snoeren

17-01-2019
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Service is top

Piet Nuijten

17-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik kom hier al een paar jaar. En ik ben er zeer tevreden over. Bereikbaarheid, deskundigheid, vriendelijkheid personeel, service, allemaal top! Zelfs mijn vrouw is enthousiast.

Dhr./mevr.

15-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

prima

Henk Noorlag

14-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel positief, afspraken worden altijd goed nagekomen, uitstekende service!

Nick Pagie

14-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Marion Dingemans

08-01-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Marcel

08-01-2019
10 Ja, ik beveel dit aan

Super bedrijf! Goede prijs kwaliteit!

C.P. van Dongen

07-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Hele goede ervaringen.goede service op elk moment van de dag

Marco Klerx

07-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Je wordt goe geholpen.

Jan Bos

07-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantvriendelijk, open en oprecht.

Jacob Jan Feenstra

07-01-2019
8,3 Ja, ik beveel dit aan

paul kuijpers boudewijns

07-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Dorien Huinink

03-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Ze staan altijd klaar, vlot geregeld, kundig

M.W.M. de Brouwer

02-01-2019
8 Ja, ik beveel dit aan

Ad Leemput

01-01-2019
9 Ja, ik beveel dit aan

Guido Claassen

01-01-2019
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Esther van den Hoven

27-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

erg goed

Dhr./mevr.

24-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jan van den Berg

24-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed en vakkundig personeel
Service en klantgericht gericht
Toegangkelijk baliemedewrkers

Anna-marie Hermans Janssen

17-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Al heel veel jaren zeer goede ervaringen met jullie bedrijf.Altijd alles in goed overleg en een geweldig service.

Peter Schrauwers

12-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Anne Schoffelmeer

11-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Alleen maar positief!

Arno de Hoogh

11-12-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Hans Rinck

10-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

|Flip Verwaaijen

10-12-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Wim Wijling

10-12-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

J van der Schaft

08-12-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goede service !!!

Peter vanKkroonenburg

03-12-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed, altijd bereid om te helpen in avond of weekeind of advies per telefoon waar ter wereld we ook zijn.

Edwin Oome

27-11-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed in de omgang en komen de afspraak ook na.
Ze zullen je altijd proberen te helpen. Dus ik ben een tevreden klant.

Miranda de Gussem

27-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

klantvriendelijk en betrouwbaar, deskundig

Gerard Jansen

27-11-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

De ervaringen zijn positief.
Door de kleinschaligheid is er een makkelijk contact met de klanten. Dat voelt prettig. Je kunt ook altijd snel terecht als er iets is. Service is prima.

Harrie Veldkamp

20-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Autobedrijf Scheerders is niet de allergoedkoopste maar heeft wel de beste service en kwaliteit.
Als ik kom (met een probleem of een vraag) word ik altijd meteen geholpen.
Kom hier al vele jaren met volle tevredenheid.
Het is een autobedrijf die zijn klanten kent en dat schept een enorm vertrouwen; (je bent er geen nummer!!!!!).

Dhr./mevr.

16-11-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ton de Ruijter

13-11-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Bram Thielen

12-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend!

Idee: zou het opstarten van privat lease iets voor jullie zijn?

Dick Van der Hoff

12-11-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Komen altijd afspraken na. Topservice

Mariska Stolp

07-11-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede service!

Jan Smit

06-11-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Al ruim 40 jaar tot volle te vredenheid klant bij dit bedrijf.

Walter van Eersel

05-11-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed alleen jammer dat de ruitenwissers niet nagekeken waren deze waren totaal versleten en daar moest ik 2x voor terug komen terwijl dit toch ook bij een beurt hoort neem ik aan
Gr Walter van Eersel

Chris Knoop

05-11-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Lion Hooymayers

05-11-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

John Merkus

05-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

johan brouwers

01-11-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

ben altijd bij noord hoek auto groep geweest is over geno men door van mossel geen goede ervaring meei via mijn colega bij julie terecht gekomen de service is goed bij julie julie denken nog met de klant meei

Gerard Snels

30-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk familiebedrijf in de buurt. Vlotte afwerking.

Jos Broos

29-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, betrouwbare mensen, deskundig en vakbekwaam

Christ van Gurp

29-10-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

E Vermeer

29-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Erika De Jong

29-10-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jeroen Gloudemans

15-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer netjes geholpen. Duidelijkheid en staan altijd klaar voor je. Aanrader zowel particulier als zakelijke rijder.

Frans Heijkant

08-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goede ervaringen,deskundig en betrouwbaar

Gerard Snels

08-10-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Kleine beurt voor de auto. Alles prima uitgevoerd, als er iets speciaals is, is er eerst overleg. Iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam.

a w j Bol

08-10-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed.

Theo Akkermans

04-10-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Tot zover ik nu weet een goede ervaring
Vriendelijk en snel geholpen.

Cynthia Snoeren

01-10-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Snelle service en betrouwbaar

Jan Kusters

24-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dankjewel voor de goeie service en kwaliteit altijd begrip

Kees van den Noort

24-09-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Hans Tijssen

15-09-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Lange tijd klant bij Scheerders. Ook anderen aangeraden de garage voor onderhoud en bij aankoop tweede hands wagen in te schakelen.

Jolanda Bruinsna

15-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Super service, goede communicatie, ruime opbemingstijden en vriendelijk en behulpzaam personeel

Irma mommers

11-09-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ed Trouwborst

11-09-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende garage met service en kwaliteit op het hoogste niveau.

Lex de KORT

08-09-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik word altijd zeer vriendelijk en goed behandeld. Ik ben ook altijd zeer tevreden over de afhandeling van de problemen en de service die gegeven wordt.

Wim Wagemakers.

05-09-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd klant vriendelijk en mee denkend met de klant en goede service.

Dhr./mevr.

27-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Helmuth Van der velden

27-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Rob Doomen

18-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik had een verloopstekker vor de vouwwagen nodig, die werd er meteen opgezet en ik mocht later betalen. Fijn dat ik zo snel werd geholpen!

Lian Pelkmans

15-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Heel vertrouwd en betrouwbaar. Ruime openingstijden en erg klantvriendelijk. Fijn om zoveel professionaliteit in de buurt te hebben.

Maria De Weijer-Wagener

14-08-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Was deze keer niet zo goed gegaan. Ik bracht de auto voor een beurt en apk keuring, werd gebeld dat hij klaar was en dat de ruitenwissers vervangen moeste worden. Na een week ging de accu kapot en bracht ik de auto terug, er werd een nieuwe besteld. Ze belde een paar dagen later op dat hij binnen was en dat de auto nog apk gekeurd moest worden? Dat was toch al gebeurd, nee dus. Fijn dat jullie bellen ik ging er van uit dat hij gekeurd was. Bij de keuring bleek dat de ruitenwissers vervangen moesten worden? Dit was toch bij de beurt gedaan, ze staan zelfs op de rekening. Niet vervangen dus, maar wel gerekend. Ik schrok erg van dit alles omdat ik nooit klachten heb gehad.

Janny Timmermans

13-08-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Altijd vriendelijk, persoonlijke aandacht,

Martin Frijters

13-08-2018
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Peter Hillebrand

13-08-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Peter Boudewijns

12-08-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Jan Van riel

09-08-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Een zeer betrouwbaar bedrijf

Henk de Jong

07-08-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd zeer goed geholpen.

Remko Bos

07-08-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, klantgericht en een goede communicatie over de te verwachte kosten.

Piet Deijkers

02-08-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed, we zijn klant aan huis !

Ad Oerlemans

30-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Familiebedrijf dat je als “familie” behandelt, hoge mate van servicegerichtheid, geen 9 tot 5 mentaliteit, denkt met klant mee op basis van deskundigheid en klanteigenschappen.
Meer dan de moeite waard om er steeds een half uurtje voor in de auto te stappen. Hulde voor zo’n instelling!

William De brouwer

30-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service prima kwaliteit

Paula Van beckhoven

30-07-2018
5,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede service alleen 225 euro voor een kleine beurt is wel heel veel geld voor een auto die zo weinig kilometers heeft gemaakt en pad een jaar geleden bij jullie is gekocht

johan in t groen

10-07-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

de wijze waarop je behandeld op is zeer correct te noemen
en als er iets bijzonders aan de auto is word je altijd eerts ingelicht vind ik prettig

c.p.m. van Gorkom van gorkom

09-07-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Christ van Gurp

09-07-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

super goeie service, staan altijd klaar voor de klant

M vd Winkel

05-07-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend bedrijf , bijzonder vriendelijk medewerkers, goede service, correct behandeld. In een woord; top.

Frans Heijkant

02-07-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goede service en snel geholpen

Marly Denissen

02-07-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Service, eerlijkheid en kwaliteit staat voorop!

sandra berens

29-06-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed. je kunt er altijd terecht dankzij de ruime openingstijden en zo proberen je meteen te helpen.

John Merkus

25-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

vertrouwd, goede communnicatie

Peter van Rooij

18-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

18-06-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

jac biemans

11-06-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

ik heb de mening dat het bedrijf de laatste tijd wat
korter naar de klant groeid
dit vind ik een positive ervaring

Willy Magyar

06-06-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan Verhagen

04-06-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

goede ervaringen,deskundig en klantvriendelijk

Remy Slangen

04-06-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Frans Grootswagers

29-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals vanouds

Jacoline Elzinga

28-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn fan van deze deskundige garage. Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Je krijgt altijd eerlijk advies en een goede garantie.

José de Bont

23-05-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

We kunnen altijd bij jullie terecht, voor grote en kleine problemen met onze auto. De openingstijden zijn heel erg klantvriendelijk en jullie zijn dat ook!

Hans Mathijsen

23-05-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende service met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Z Karlidag

15-05-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

M.J. Nooijens

08-05-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Staan altijd klaar.
Hartelijk ontvangst met een zeer goede service.

Peter Wevers

07-05-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Edgar Vermeulen

04-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik was nog géén klant bij autobedrijf Scheerders en ik ben daar geholpen alsof ik al jaren een vaste klant was. Het probleem in mijn auto was snel gevonden en opgelost. Er was ook een leenauto beschikbaar, zodat ik géén enkel probleem had met vervoer naar mijn werk.

M&M

01-05-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Wil Kloosterman

30-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

tim emmen

24-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Super zoals altijd!!!

Peter Hillebrand

23-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Pieter Koo

19-04-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

C.P. van Dongen

12-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Gezien uit de ervaringen van vele jaren ben ik tot op heden zeer tevreden met de service en reparaties

Maureen Jansen

09-04-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service alles was duidelijk uitgelegd en alles was met deskundigheid gebeurd

Flip Verwaaijen

07-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

06-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

René Dentro

04-04-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Optimale service en uitermate klantvriendelijk. Ze blijven doorgaan met zoeken tot het mankement is gevonden. Zeer ruime openingstijden tot 20.00u 's avonds en ook op zaterdag geopend. Als je problemen hebt, kun je meteen langskomen en word je ter plekke geholpen. Toen ik een keer langs de weg stond met een kokende motor waren ze binnen een half uur ter plaatse en werd ik met auto en al naar de garage gebracht.

Lion Hooymayers

03-04-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

peter goirle

03-04-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

heel goed, hebben altijd tijd voor vragen of uitleg

Jan van Poppel

30-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Deskundigheid en prijs/kwaliteit niet ingevuld.
Reden is: Afgelopen week, voor de eerste keer, de auto
een onderhoudsbeurt gegeven. Kan dus nog niet beoordelen.

Maureen Jansen

28-03-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Heel fijn geholpen goede adviezen gehad en snel gehandeld

Dennis Menssen

27-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben ten eerste zeer tevreden over de openings tijden hier hoef je geen vrij te nemen op je eigen werk om langs te komen. en ze hebben altijd wel tijd voor een kleine reparatie zoals band maken en lampje verwisselen.

Tamara Wouters

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk goede service zeer tevreden.

Ingrid Soede

26-03-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

1x geweest, maar naar volle tevredenheid.

S. de Brouwer-Verdaas

26-03-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

prima bedrijf met goede vakmensen

John Merkus

26-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

kwaliteit en vertrouwen

Lion Hooymayers

19-03-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Ed Trouwborst

10-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend....!

Tim Emmen

08-03-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Jos Timmermans

05-03-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Eerlijke service en gedegen vakmanschap, beoordeeld uit een ervaring van ruim 30 jaar.

Patrick Emmen

26-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Al vanaf mijn eerste auto klant. En altijd super goed geholpen. Met de aanschaf van mijn eerste auto. Afhandeling van een ongeluk. En natuurlijk ook de gewone beurten en apk's.

corne kimenai

12-02-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

heel goed

Jos Vergeer

08-02-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Dorien Huinink

08-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Cynthia Snoeren

07-02-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

- Altijd bereikbaar
- Erg betrouwbaar
- Geweldige service
- Zeer professioneel
- Goede prijs/kwaliteit verhouding

Jos Nollen / Up2go montage

07-02-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Jan Denissen

06-02-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Jan Verhagen

06-02-2018
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Gerard Snels

30-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk, de medewerkers staan altijd voor je klaar.

corne kimenai

30-01-2018
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ronny de Leeuw

24-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

flip verwaaijen

23-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

prima
openhartig en altijd redenerend vanuit belang van de klant

Peter Boudewijns

23-01-2018
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ad van Kempen

23-01-2018
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaringen. Er wordt meegedacht en geluisterd naar de klant. Staan ook altijd klaar om hulp te bieden.

Mathijs Raaijmakers

09-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Positief! Snel, vakkundig, joviaal en oog voor de kosten. Zeer ruime openingstijden.

Anita Hultermans

09-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Sjaak Meijs

08-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

A.J.M de Hoogh

08-01-2018
8 Ja, ik beveel dit aan

Leon Van De ven

08-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Lex De kort

08-01-2018
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed.

Gertjan van Dongen

08-01-2018
8,3 Ja, ik beveel dit aan

ilonka van sprang

05-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

erg goed, al jaren. service gericht en persoonlijk contact.

ina haarbosch

05-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Adrie Kersten

03-01-2018
7 Ja, ik beveel dit aan

Ik denk dat mijn wagen goed gemaakt is. Het was voor mij een garage met vertrouwen. Toch heeft mijn persoonlijk contact een knak gekregen, met scheerders zelf en de juf aan de balie.

peter van bommel

03-01-2018
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

W van der Veeken

27-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service ,vriendelijk personeel ,kunt er altijd terecht.

paul kuijpers boudewijns

27-12-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Yvonne Brouwers

27-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Jorrit De Bie

27-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Piet Panis

22-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Nikki Vd oudenhoven

18-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed en klantvriendelijk

Zorba Karlidag

18-12-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Frank Roosen

18-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

goed bedrijf en afspraken worden nagekomen.

willem de Vos

12-12-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

"Brabantse "Klantvriendelijkheid en afspraken worden goed nagekomen

marianne van rijen

12-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

staan altijd voor je klaar en zeer vriendelijk.

Dick Storm

12-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ton de Visser

12-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Een actief meedenkende garage vanuit het perspectief van de klant.
Zeer persoonlijk contact en ruime openingstijden.

Dhr./mevr.

11-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Voelt gewoon erg goed en betrouwbaar aan; klantvriendelijk en vakkundig personeel, zeer redelijke prijzen. Ben al jarenlang uiterst tevreden.

Kees van den Noort

11-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Je wordt er altijd goed en netjes geholpen.

Jan Verhagen

11-12-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

barry de leeuw

11-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Een goed en deskundig bedrijf. Je kunt er altijd terecht

Esther Slangen

11-12-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel erg klantvriendelijk ! Zo zijn er niet veel meer

Kees van Tilborg

11-12-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Een prachtig familiebedrijf waar vriendelijkheid, eerlijkheid en professionaliteit hand in hand gaan.

Johan Claassen

11-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed.

Jacoline Elzinga

05-12-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Je voelt je altijd welkom. Geweldige service. Er wordt in mogelijkheden gedacht en afspraken worden nagekomen. Ben ontzettend blij met "mijn" garage. Een absolute aanrader!

Rini Leemput

05-12-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Enorm positieve ervaring met dit dynamisch bedrijf. Staan altijd voor je klaar, niets is in redelijkheid te veel.
Kwaliteit, klantvriendelijkheid, service, deskundig personeel maken dat je dit bedrijf graag bezoekt voor onderhoud, service en zonodig aanschaf van een nieuwe auto.
Kortom een bedrijf dat mijn vertrouwen altijd heeft waargemaakt.

Peter Heijkant

05-12-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk en gemoedelijk waar de klant centraal staat. Werknemers kennen hun vakgebied.
Bij reparatiekosten wordt het eerst met de klant besproken, alvorens de reparatie plaats vind.
Bij tanken krijg je hulp als je wat onwennig er tegenover staat.

Mari Loonen

22-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Wil Berbers

21-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring is: Ik ben al 40 jaar klant

Leon Hubeek

20-11-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede snelle service , vriendelijk personeel

Ineke DE MOOR-BULLINGA

20-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

prima dienstverlening.

Milan Balic

19-11-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Harrie

11-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed. open en eerlijk.
staan altijd voor je klaar.
geven eerlijk advies!

Chris Knoop

07-11-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed

Dhr./mevr.

07-11-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Denken met je mee en proberen klantgericht te werken

Ivar Klerkx

06-11-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zelfstandig

Frans Barendse

06-11-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Ineke Blokland

06-11-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ron Temperman

06-11-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Cristel Van Breda

21-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Een dikke 10. Heb veel vertrouwen in jullie. Fijn dat jullie er zijn.

r. Bennaim

21-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ken autobedrijf scheerders al vele jaren, gewoon een top vakmensen die je altijd zeer goed advies geeft over aanschaf en reparatie van autos.

Jolanda Weststrate

18-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd weer zeker tevreden over de service, communicatie en afhandeling.

ger pluijm

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

altijd blij dat ik er ben.klantvriendelijk en deskundig.

Annemiek Borders

11-09-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Maria Wagener

04-09-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Fijne gemoedelijke benadering, staan voor je klaar en er is deskundig personeel.

Arno de Hoogh

28-08-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Ron Joosse

17-08-2017
7 Ja, ik beveel dit aan

wat betreft de APK keuringen ben ik tevreden.

Dhr./mevr.

08-08-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Mario de Weijet

24-07-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Goede service

tessa heeren

11-07-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

zeer goed. open en eerlijk.
staan altijd voor je klaar.
geven eerlijk advies!

Remko Bos

11-07-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service en klantvriendelijk. Informeren duidelijk over gebreken en de daaraan gekoppelde kosten, alvorens ze beginnen.

Toon Loonen

11-07-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel klantvriendelijk en prima service

Theo Krabben

10-07-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede vakmensen, ook achter de balie. Zorgvuldige en nette reparatie/onderhoud. Ze zijn zuinig: in tegenstelling tot andere (dealer)organisaties gaan zij er niet automatisch van uit dat de klant alles wel zal betalen: bij duurdere reparaties/vervangingen is er altijd overleg: prima!

DION SCHARFF

10-07-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend. Goed advies, Goede offerte, correcte uitvoering reparatie, hier voel ik mij als klant thuis.

Janny Timmermans

03-07-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Helaas kwam er weer wat bij de onderhoudsbeurt en dan loopt de prijs snel op en was ik het dubbele kwijt, hopelijk kan ik weer een jaartje vooruit, netjes gebeld en uitleg gehad.

Ron Zwaans

29-06-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Marly Denissen

27-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk, deskundig personeel, ruime openingstijden, denken met je mee in jouw belang.

Johan Kimenai

26-06-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Prima service vriendelijk personeel en reparatie altijd klaar volgens afspraak

Ton De Visser

26-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Lion

26-06-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Gerrit de Smit

21-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon een goed bedrijf met een ruime kennis van zaken die met alle merken goed uit de voeten kunnen.

John Merkus

20-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed " ik was bij een ander bedrijf, maar ben bij hun terug

Frans Willems

20-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon en supergoed!

peter van kroonenburg

18-06-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed en kundig

lia hesselberth

15-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al 26 jaar klant en ben zeer tevreden, ik word
vriendelijk behandeld en de koffie staat altijd klaar.

Ad van Dongen

13-06-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

We worden altijd goed, vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen. Voor ons geen andere garage dan Scheerders!

A.J.M de Hoogh

12-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk ontvangst door alle medewerkers.
vakkundige monteurs.
duidelijke afspraken i.o.o met betrekking tot uit te voeren werkzaamheden en het kosten plaatje.

Peter Schrauwers

12-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Ruud van Tilborg

09-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima service. Men heeft mij zeer goed geinformeerd en geadviseerd. Men straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit. Kom zeker terug op dit adres. Ook erg fijn de auropech service die inbegrepen zit binnen de uitgevoetde onderhoudsbeurt. Ook vervoer van/naar mijn werkadres wordt zeer gewaardeerd!

Maurice Rutgrink

07-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Een garage met vakmensen die nou niet een van plan zij een klant op te zadelen met duur onderhoud, maar adviseren hoe dit het best kan worden opgelost.

Robbert Spiering

07-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Je voelt je bij dit bedrijf veilig.:
betrouwbaar, bereikbaar, zeer klantvriendelijk, goede oplossingen voor problemen, zeer transparant

Ad Kimenai

07-06-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Jullie hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en jullie staan altijd direct klaar voor ons!

Kris Haast

07-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantvriendelijk, het werk wordt naar wens en afspraak uitgevoerd.

Jos Broos

06-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Heel goede ervaringen. Deskundig, goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteitverhouding, prima service, vriendelijk, ruime openingstijden.

José de Bont

06-06-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Autobedrijf Scheerders heeft een hoge mate van service. Het bedrijf staat altijd voor ons klaar!
Sinds wij onze auto daar gekocht hebben, is deze daar ook in onderhoud omdat wij uitermate tevreden zijn.
De medewerkers zijn erg deskhndig en er heerst altijd een prima sfeer. Kortom, wij zijn heel tevreden! 😀👍

Christ van Gurp

06-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Een bedrijf waar de klant nog koning is.

Ton Kalkers

06-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik kom er al vanaf 1983 en heb er al vele auto's gekocht en laten onderhouden. Een goede service als van garage Scheerders ben ik nog niet tegengekomen bij andere bedrijven. Goede informatie, goed overleg bij reparatie, geen overbodige fratsen en een prima inruilprijs. Het voelt vertrouwd en je wordt als klant gewaardeerd.

Piet Cremers

06-06-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Al heel veel jaren klant met heel veel goede ervaringen mbt aankoop auto!s, schade-afwikkeling en onderhoud.
Contacten met directie en personeel perfect. Compliment!

Ad van der Heijden

06-06-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

in een woord geweldig

Jaap Elkerbout

26-05-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Fijne garage met klantvriendelijk en ervaren personeel. Service staat hoog in het vaandel. Denken altijd mee met hun klanten.

aja van der pluijm

24-05-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Helmuth van der Velden

24-05-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Goed en betrouwbaar autobedrijf.

c. Strien

23-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Dit bedrijf mag echt blijven bestaan Ik geef geen 10 voor de onderstaande vragen en antwoorden hierop . Boven de 10 komt niets meer er moet altijd wel iets zijn om het nog beter te kunnen

c. Strien

23-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Dit bedrijf mag echt blijven bestaan Ik geef geen 10 voor de onderstaande vragen en antwoorden hierop . Boven de 10 komt niets meer er moet altijd wel iets zijn om het nog beter te kunnen

Dhr./mevr.

23-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed en vriendelijk staan altijd klaar voor je.

Jeroen Baas

23-05-2017
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaringen, behulpzaam, men is duidelijk.

Ad Leemput

23-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaring met deze garage zijn zeer goed

Jan Verhagen

23-05-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

hele fijne ervaringen met dit bedrijf
staat altijd voor je klaar

Renate Van gerven

23-05-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Altijd staan jullie voor ons klaar vriendelijk en heel gastvrij ben heel tervreden de servicce is top kom graag bij jullie

Murat Karlidag

22-05-2017
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Altijd klant vriendelijk
Meedenkend

Joop van Dijk

09-05-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

uitstekend zowel balie als garage

Frans Grootswagers

09-05-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Een man een man, een woord een woord
Van gemaakte afspraken kun je op aan.

Wil van der Veeken

08-05-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Ed Trouwborst

08-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goede ervaringen gehad. Service en kwaliteit staan hier op de 1e plaats. Prima garage!

Dick Tamo

08-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

nog steeds erg tevreden

Dhr./mevr.

06-05-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Arno de Jong

04-05-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Eric Ouburg

02-05-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

goed en betrouwbaar bedrijf

Gijs van der Wee

14-04-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Peter Wevers

13-04-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Staan altijd voor je klaar en geven geweldige service

Dhr./mevr.

12-04-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Kort samen gevat: uitstekend!!!

Maurice Rutgrink

11-04-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Tamara Wouters

10-04-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed bedrijf, vriendelijk en behulpzaam, alles mag en kan in overleg...

Ad Berk

04-04-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Alleen maar heel goede ervaringen. Alle lof voor alle medewerkers

Jan Smit

04-04-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Positief. Klantgericht. Modern en up to date ingericht.

Miranda de Gussem

04-04-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ingrid In't Groen

03-04-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

A.H.C.M. Leemans

31-03-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Al jaren zeer tevreden. Staan altijd voor je klaar. Deskundig personeel. Betrouwbaar. Echt een aanrader!!

familie Deijkers

27-03-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Willem de Moor

27-03-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

goed,deskundig,klantvriendelijk

ger pluijm

14-03-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

vriendelijk en deskundig.zeer klantvriendelijk dus.

Fam Heurter

13-03-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring is erg goed.
Het advies, service en prijs zijn alle naar tevredenheid.
Top garage.

Paul van Langen

09-03-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Helemaal goed, service is top en communicatie is vriendelijk, persoonlijk maar ook kundig.

jos de Moor

07-03-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

Hans Mathijsen

16-02-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Mijn ervaringen zijn uitstekend. Makkelijk bereikbaar en ruime openingstijden. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost.

Cynthia Snoeren

14-02-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende service, persoonlijk contact, ruime openingstijden.

Clarissa van den ouwrland Paul van ostayenstraat 15

13-02-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met jullie. Mijn zoon en dochter komen ook altijd en zijn ook 100% tevreden .jullie staan altijd meteen klaar als er iets mis is met de auto.

Gerard Snels

13-02-2017
10 Ja, ik beveel dit aan

Het begon al toen ik met jullie vader naar school ging bij meester Bink, maar dat is pre-historie. Toen we terugkwamen in 's Gravenmoer heeft hij me van een maandagmorgenauto van British Leyland afgeholpen voor een schappelijke prijs en daarna zijn de contacten en de service alleen nog maar beter geworden sinds dat jullie het met zijn tweeën hebben overgenomen, geassisteerd door Mout natuurlijk, Cees en de jongens in de werkplaats. Gewoon doorgaan zo. Prima!

Jan

13-02-2017
7,7 Ja, ik beveel dit aan

prima ervaring

Toine Stultjens

13-02-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaring. Ben er altijd netjes geholpen en te woord gestaan. Ook bij de aanschaf van een andere auto zijn ze na wensen van mij gaan zoeken en gaan onderhandelen.

jan de labie

13-02-2017
9,7 Ja, ik beveel dit aan

goede service en klantvriendelijk.

Dhr./mevr.

09-02-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

ad arendse

06-02-2017
6,7 Ja, ik beveel dit aan

Ivar Klerkx

06-02-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd goed advies en persoonlijk!

Pieter Meulendijks

06-02-2017
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Auto kwam voor reparatie

Mark Tresoor

04-02-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben zeer tevreden klant.
(Auto's kosten geld), de service is zeer goed.

Paul van Langen

30-01-2017
9 Ja, ik beveel dit aan

Bij Scheerders voel ik me serieus genomen en ga ik altijd met een tevreden gevoel weg. Wellicht niet de goedkoopste maar "alles zijn waarde". Doordat het alle merken onderhoudt is er wellicht minder specialistische kennis aanwezig van bepaalde merkspecifieke zaken. Tot nog toe is hier echter nog niks van gebleken.

Alex Hogervorst

12-01-2017
8,3 Ja, ik beveel dit aan

J.J. Paymans

09-01-2017
8 Ja, ik beveel dit aan

wij worden altijd correct geholpen

Jos Broos

05-01-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, prima onderhoud door vakkundig personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding

Sylvia de Brouwer

03-01-2017
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima bedrijf, zeer klantvriendelijk. mooie showroom.

Wim Wijling

27-12-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Niet eerder contact gehad, maar vanaf het eerste moment goede ondersteuning gehad. Alsof ik er al jaren kwam. Kwalitatief top.

Cees Sprangers

27-12-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Goed betrouwbaar bedrijf! Goede service!

Dhr./mevr.

27-12-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

betrouwbaar - no nonsense - redelijke prijzen - goede prijsafspraken vooraf - goede service - erg vriendelijk personeel.

l v gool

27-12-2016
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Snelle correcte service

Anne Schoffelmeer

19-12-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer klantvriendelijk en ruime openingstijden

Hans de Jong

12-12-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

TOP service!

Johan en Lidy Verschuren

09-12-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn heel tevreden met Scheerders, als er "iets" met onze auto is staan ze altijd meteen klaar om het op te lossen. Het komt nog steeds ook over als een familiebedrijf.

Zorba Karlidag

07-12-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Rob de Kok

06-12-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer positief, vriendelijk, ter zake kundig, erg ruime openingstijden

Anja Trommelen-Haest

06-12-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Altijd snel en zeer correct geholpen!

H Colenbrander

06-12-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

verwacht je niet midden in de polder

Joop van Dijk

06-12-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-11-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

DMC Vermeulen - de Jongh

29-11-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

goed bedrijf, betrouwbaar, klantvriendelijk en aardig.

Cristel Van breda

28-11-2016
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Superservice. Klantvriendelijk en kundig

Dhr./mevr.

28-11-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk en deskundig

Martijn Cornelissen

24-11-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Diverse problemen gehad met de gekochte auto, maar alles netjes opgelost en goed/fijn behandeld. Raad het bedrijf zeker aan! Groeten uit oost brabant

Koos Bos

11-11-2016
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima! Altijd goede service

Hans de Jong

10-11-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

APK lease auto. Ontvangst met koffie en tijdens de 45 minuten durende keuring lekker kunnen werken via het WIFI netwerk van SCHEERDERS!
Goed geregeld mannen en vrouw ;-)!

Frans Barendse

08-11-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Voor het eerst beurt, apk +bijkomende werkzaamheden laten uitvoeren bij Scheerders, prettig contact, van te voren weten waar je aan toe bent, de garantie dat je auto er weer een jaar "tegen" kan .

Henk Noorlag

07-11-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

gewoon erg goed!

Dhr./mevr.

03-11-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Gerard Jansen

31-10-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Het personeel staat altijd klaar, ook zomaar even tussendoor.
Men is vriendelijk en zorgt voor kwaliteit.
We gaan altijd gerust met een auto van Scheerders op pad.

Fiona Van loon

31-10-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben zeer te vreden over dit vedrijf en ze zijn altijd even vriendelijk

Leon Bettonviel

25-10-2016
6,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke medewerkers, uitstekende service, en altijd een luisterend oor bij problemen. Autobedrijf Scheerders steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit!!!

Dhr./mevr.

25-10-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijkheid en service op hoog peil

Monique Harlaar

24-10-2016
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Els Tresoor

18-10-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Zoals altijd alles weer keurig geregeld.

Dhr./mevr.

18-10-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Pierre van der Velden

13-10-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Marius van der Pluijm

11-10-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Ivar Klerkx

10-10-2016
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Welk probleem je ook hebt met je auto, Autobedrijf Scheerders heeft de oplossing! Goed bedrijf, aardige mensen en alle reparaties gebeuren in goed overleg met de klant.

Marcel ten Bras

10-10-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

zeer (klant)vriendelijk en voor mijn gevoel vele malen meer betrouwbaar dan menigeen autobedrijf

Lex de KORT

10-10-2016
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Prima ervaring. Zeer tevreden klant. nadat ik Dongen ben komen wonen (36 jaar geleden) nog nooit naar een andere garage geweest. Veel vertrouwen in het bedrijf en ik voel me zeer zeker nooit besodemieterd.

Hans Mathijsen

10-10-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden over de wijze waarop het bedrijf zich presenteert.

Erik de Man

03-10-2016
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Rob Storm

26-09-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Goede service, afspraak is afspraak. Al jaren tevreden klant.

AAJ leemput

26-09-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Trees Van der Velden

26-09-2016
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Al meer dan 40 jaar klant.
Denk dat dat genoeg zegt

Antoon Brenders

26-09-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende service. Staan altijd klaar!

Anne Veenstra

20-09-2016
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Trudy Theeuwes

19-09-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-09-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goede ervaringen met scheerders! Lossen alles netjes op, staan open voor vragen en je wordt daarmee direct geholpen! Duidelijke communicatie, laten even weten wat de kosten zijn en denken daarin ook mee.

Dick Van der Hoff

16-09-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekende service, kwaliteit van onderhoud en reparaties is perfect. En... alle medewerkers van Scheerders zijn zeer klantvriendelijk

Ben Marissen

09-09-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Nadat we met pech gestrand waren in Dongen zijn we geweldig geholpen door zeer deskundige mensen! Super bedankt!

Dhr./mevr.

04-09-2016
7,5 Ja, ik beveel dit aan

APK keuring

Dhr./mevr.

30-08-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Brigitte Van de Louw

28-08-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijke ontvangst, snel geholpen en vooral meegedacht aan oplossing. Tegelijkertijd ook kostenplaatje goed in de gaten gehouden.

Billy Brenders

17-08-2016
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Goede communicatie/service alvorens reparatie wat betreft status/kosten van de auto.
Verder fijn geholpen en geen klachten.

Gerrie Loon-Bouwstra

10-08-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben vandaag fantastisch geholpen.

annemarie van der heijden

09-08-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

fijn klein bedrijf , dat luistert naar de klant

Rini

06-08-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer goed. Vriendelijk personeel.

Piet Cremers

03-08-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Ewj In t groen

03-08-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-07-2016
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Cristel van Breda

28-07-2016
7 Ja, ik beveel dit aan

ik was door omstandigheden te laat met het keuren van mijn auto. Ze hebben me de volgende dag al geholpen

FAM van Lier

25-07-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Johan van Rijckevorsel

05-07-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

22-06-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Gewoon erg goed, no nonsense

cees schellekens

21-06-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijk en keurig bedrijf.

J.J. Paymans

15-06-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Willem de Moor

30-05-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Marcel ten Bras

28-05-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Gestrand in Belgie met startmotor problemen , auto is opgehaald in Belgie en thuisbezorgd en mankement direct geheel kosteloos opgelost door de afgegeven garantie van het garagebedrijf Scheerders.
Super service en altijd heel vriendelijk en geruststellend te woord gestaan !

Sado

27-05-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Ferry van Lier

26-05-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer positief

José de Bont

25-05-2016
8,7 Ja, ik beveel dit aan

m.j. nooijens-verdaasdonk

16-05-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Het is een gastvrij en zeer klantvriendelijk bedrijf.
In overleg wordt er bij reparaties naar een goede oplossing gezocht.

Patrick Brekelmans

09-05-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

René Dentro

09-05-2016
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Rob Van summeren

03-05-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Ton Vissers

23-04-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Goed

José de Bont

13-04-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Onze ervaring met Autobedrijf A.P.J. Scheerders is erg goed. Ze staan altijd voor ons klaar met hun openingstijden (bij a iedere dag tot 21.00 uur), fijn klantcotact, vriendelijk en erg prettig dat een afspraak door onszelf (middels de app) in te plannen is! Prima!

Emiel Van den Berg

13-04-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Prima!

Rob van der Heijden

10-04-2016
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Denken mee als je een defect hebt aan je auto en geven een eerlijk advies

M de Gussem

07-04-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Joost Merkx

04-04-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al jaren vaste klant bij Garage Scheerders. Iedere keer weer ben ik ontzettend blij met de snelheid van reparatie/onderhoud. Als er eventueel een keer iets extra's aan de hand is dan wordt ik keurig vooraf gebeld en worden de opties doorgesproken. Echt prettig!

Robert Stolk

01-04-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Keurige service / afspraak=afspraak en leuke receptioniste 😻

Dhr./mevr. Philipsen

25-03-2016
8 Ja, ik beveel dit aan

Toine Stultjens

14-03-2016
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Door de goede service ervaring, wilden wij daar een net gebruikte auto kopen.
De auto die wij zochten hadden ze niet maar ze zijn samen met ons op zoek gegaan.
Na enkele gevonden te hebben, zijn ze voor ons gaan onderhandelen.
Zonder enige verplichting, mochten wij enkle dagen proefrijden voor dat de koop rond was.
De koop is daarna keurig en netjes geregeld en de auto perfect afgeleverd.
Top garage.

tamara wouters

09-03-2016
10 Ja, ik beveel dit aan

Goed bedrijf!

Jolanda Weststrate

29-02-2016
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Intensief contact ivm miskoop auto (niet bij Scheerders). Altijd goede service en prettig contact, direct actie indien nodig. Diverse malen hulp geboden zowel in binnen als in buitenland. Zijn steeds bereid mee te denken naar een zo goed mogelijke oplossing. Uiteindelijk besloten een andere auto aan te schaffen ditmaal wel bij Scheerders.

Jan Embrechts

13-01-2016
9 Ja, ik beveel dit aan

Zeer tevreden. Als wij een afspraak plannen kan dat altijd vrij snel ingepland worden, en ook bij spoed reparatie worden we altijd snel en correct geholpen. Zeer fijn als je een eigen bedrijf hebt.

Ralf en Linda van Zon

16-12-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Pascal Welten

11-12-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Toos Smeulders

01-12-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Goede service! Daarom komen we er steeds terug.

Hans de Jong

01-12-2015
9,5 Ja, ik beveel dit aan

Magda Dessauvagie

29-11-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vriendelijkheid en servicegericht is het eerste wat in mij opkomt.
Een betrouwbare garage, wat voor mij heel belangrijk is als iemand die geen verstand heeft van de techniek in een auto.

Guido Roelaarts

20-11-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Anja Trommelen-Haest

18-11-2015
9 Ja, ik beveel dit aan

Frans van Rooij

31-10-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Vanaf 1965 ben klant bij Garage Scheerders, ,en tot volle
tevredenheid, en wens jullie veel succes in de toekomst.

Rob van der Heijden

27-10-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Snelle reactie op een offerteaanvraag. Fatsoenlijke prijs en snel geholpen

Dhr./mevr.

22-10-2015
10 Ja, ik beveel dit aan

Hadar Magali

06-10-2015
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

28-09-2015
8,3 Ja, ik beveel dit aan

jos Kuijsters

07-09-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Snel geholpen toen we met pech stonden. Auto was snel weer gereed.

Hans van

24-07-2015
10 Ja, ik beveel dit aan

Koos van der Kraan

14-07-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Zeer klantvriendelijk familiebedrijf, waar je met koffie welkom wordt geheten. Bovenal is daar de auto in goed handen. Der technische kennis is up-to-date en er wordt creatief meegedacht naar eventuele oplossing.

Corinne Hoogenboom

01-07-2015
9,7 Ja, ik beveel dit aan

Gemoedelijk, Snel, Degelijk.

Astrid Boogaers

26-06-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij zijn al 25 jaar klant en ervaren nog steeds de vriendelijkheid, vakbekwaamheid en behulpzaamheid, iedere keer weer. Ze nemen altijd de tijd voor een praatje, zakelijk of privé. Natuurlijk kunnen de kosten tegenvallen, autorijden is niet goedkoop !! Prima geregeld als er iets met je auto is en je bent in het bezit van een "hulp bij pech pasje". Kortom, jarenlang goede ervaringen dus van ons een dikke pluim !!

E. van den Hoven

19-06-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Ben van Rijswijk

10-06-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Ik wordt altijd netjes en correct behandeld

Jim Craane

10-06-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Henrike Krijnsen

22-05-2015
9 Ja, ik beveel dit aan

jfm pullens en mfh reijnders pullens en reijnders

21-05-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Goede service.
Zeer klantvriendelijk !!
Niets is teveel. !!
Kees kunnen we niet missen.!!
Fijn dat er geen onnodige reparaties worden uitgevoerd.
Altijd alles in overleg

Jan Smulders

18-05-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

mieke timmermans

28-04-2015
9 Ja, ik beveel dit aan

rene beskers, wat kan ik hiermee winnen??

28-04-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

25-04-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

APK is bij veel bedrijven goedkoper. Informatie (nav APK) is uitstekend.

P. Oomes

29-03-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

C van Hassel

24-03-2015
8 Ja, ik beveel dit aan

Jan Bos

24-03-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Patrick

19-03-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

19-03-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Alleen maar positieve ervaringen

John v Loon

16-03-2015
10 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

05-03-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Petra Fleurbaaij

04-03-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Sabine

02-03-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Carola Kroot

24-02-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Marie

24-02-2015
9 Ja, ik beveel dit aan

Corry Dubois

21-02-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Prima Service! Zijn geduldig, denken kritisch mee, kijken vooruit en zijn zeer klantvriendelijk

M.C. Verhagen

20-02-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Peter Verdijk

09-02-2015
10 Ja, ik beveel dit aan

Jan van Gool

09-02-2015
9 Ja, ik beveel dit aan

prima service, personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

Willem de Vos

05-02-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Klantvriendelijk en flexibel
Trailer met boot ophalen in Hank was binnen een paar uur geregeld.
Wachten in showroom tot APK keuring klaar is werkt positief.

Roger Panis

28-01-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

murat karlidag

27-01-2015
7 Ja, ik beveel dit aan

Antoon Brenders

27-01-2015
8,7 Ja, ik beveel dit aan

Zeer service gericht. Je jan er op elk moment terecht.

P Vissers

24-01-2015
7,3 Ja, ik beveel dit aan

Goed

Gerard Stoof

23-01-2015
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Ik kom er al jaren met twee auto's. Ik ben nog nooit zo'n goede service tegen gekomen. Ze denken altijd met je mee en er komt altijd een oplossing die bij me past

Robin Van den Hoven

21-01-2015
2,7 Ja, ik beveel dit aan

Ruim 3 jaar vaste klant geweest als autoliefhebber.
Maar helaas vandaag afscheid moeten nemen vanwege een grote fout.
auto moest gekeurd worden beurt en een trekhaak monteren.
Werd gebeld afkeur fuseekogels hebben speling kostenplaatje hiervan was 320 euro.
Gelijk gaan kijken en ze proberen me met een bandenijzer te laten zien dat er speling op zat ik twijfelde er dusdanig aan dat ik 2 dagen later naar een onafhankelijk keuringsstation ben geweest en jawel auto word getest op een bank en geen speling op de fuseekogels alles in prima staat en dus zonder een minpunt APK goedgekeurd. Dit overlegd met Scheerders maar helaas moest de complete rekening betalen voor de APK die hun niet goed hebben uitgevoerd. Mijn vertrouwen is weg en ze zien mij niet meer terug.

Rini dekkers

21-01-2015
9 Ja, ik beveel dit aan

ton van bragt

16-01-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Bart Stolk

15-01-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Jorrit de Bie

06-01-2015
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Tommy Van Pinxteren

30-12-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Wij hebben nagenoeg alleen positieve ervaringen.
Alleen de nieuwe man achter de balie, Arjan, valt erg tegen.
Maud daarentegen is een toppertje.

Wil Berbers

18-12-2014
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Ik ben al 40 jaar klant. Dus dit zegt genoeg over uw bedrijf

Dhr./mevr.

08-12-2014
9 Ja, ik beveel dit aan

Uitstekend, klantvriendelijk, no-nonsense politiek, goed betaalbaar. Aanrader.

Carl Maas

08-12-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

heel erg service gericht, vriendelijk en behulpzaam.

A. Hilbert

06-12-2014
9 Ja, ik beveel dit aan

Jo Huijsmans

05-12-2014
8,7 Ja, ik beveel dit aan

A.d van Weesenbeek

05-12-2014
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

02-12-2014
10 Ja, ik beveel dit aan

Jos Dal van

26-11-2014
7 Ja, ik beveel dit aan

Duurder als een dealer

Miranda de Gussem

20-11-2014
9 Ja, ik beveel dit aan

William De brouwer

17-11-2014
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Echt uitstekend

renate van gerven

17-11-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Goede en betrouwbaren bedrijf ze komen hun afspraken na je weet wat je aan hun hebt

Rebecca Horbach

17-11-2014
7,7 Ja, ik beveel dit aan

John in 't Groen

29-10-2014
8,7 Ja, ik beveel dit aan

al jarenlang trouwe klant en tevreden.

Nancy Hultermans

21-10-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Jos Broos

18-10-2014
9 Ja, ik beveel dit aan

Prima service, persoonlijke benadering, goede prijsstelling. Kortom een garage om bij iedereen aan te bevelen.

Dhr./mevr.

14-10-2014
10 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaring. Komen afspraken na. Bellen als er meer kosten zijn als afgesproken

Rob Wassenberg

13-10-2014
9 Ja, ik beveel dit aan

Ik word hier altijd correct en volgens afspraak behandeld.Prettige en ongedwongen sfeer en vriendelijk personeel aan wie je alles kunt vragen. Ik heb hier nooit het gevoel dat ze onnodig reparaties o.i.d verrichten. Mijn vriendin doet haar auto hier nu ook in onderhoud.

Lorna de Wit

07-10-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Chris Knoop

30-09-2014
8 Ja, ik beveel dit aan

Ria Van Gils

30-09-2014
10 Ja, ik beveel dit aan

Zeer vriendelijk bedrijf, zeer behulpzaam en zeer goed personeel.

afm leemput

24-09-2014
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

24-09-2014
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

10-09-2014
8 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-08-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-08-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

23-07-2014
8,7 Ja, ik beveel dit aan

j van rijen

21-07-2014
8 Ja, ik beveel dit aan

Kees vanden Noort

17-07-2014
9,3 Ja, ik beveel dit aan

Goede ervaringen, ze staan altijd voor je klaar.

Jan van den Ouweland

09-07-2014
7,7 Ja, ik beveel dit aan

Remko Bos

07-07-2014
8,3 Ja, ik beveel dit aan

Altijd correct en informatief, prima communicatie en service

bep van Baarle

04-07-2014
8 Ja, ik beveel dit aan